15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

  1. 1.

    Szalonnás-babos sertéstarja

  2. 2.

    Sertésszűz Budapest módra

  3. 3.

    Sertéssült pirított darával és meggymártással

  4. 4.

    Pirított sertésérmék magyarosan

  5. 5.

    Konyakos sertésszűzpecsenye

  6. 6.

    Tejszínes-boros sertéscomb

  7. 7.

    Narancsos-kakukkfüves sertéskaraj

  8. 8.

    Fokhagymás-baconös sült sertéscomb

  9. 9.

    Sajtos-barackos sertéskaraj

  10. 10.

    Rozmaringos sertésszűz forraltboros körtével

  11. 11.

    Omlós sertéssült roppanós krumplival és tavaszi zöldekkel

  12. 12.

    Fügelekvárral sült sertéscomb

  13. 13.

    Mézes-mustáros sertésszűz almával

  14. 14.

    Sertéskaraj velesült chutneyval

  15. 15.

    Rozmaringos sertésszelet

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...