-
1.
Szalonnás-babos sertéstarja
-
2.
Sertésszűz Budapest módra
-
3.
Sertéssült pirított darával és meggymártással
-
4.
Pirított sertésérmék magyarosan
-
5.
Konyakos sertésszűzpecsenye
-
6.
Tejszínes-boros sertéscomb
-
7.
Narancsos-kakukkfüves sertéskaraj
-
8.
Fokhagymás-baconös sült sertéscomb
-
9.
Sajtos-barackos sertéskaraj
-
10.
Rozmaringos sertésszűz forraltboros körtével
-
11.
Omlós sertéssült roppanós krumplival és tavaszi zöldekkel
-
12.
Fügelekvárral sült sertéscomb
-
13.
Mézes-mustáros sertésszűz almával
-
14.
Sertéskaraj velesült chutneyval
-
15.
Rozmaringos sertésszelet
15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet
Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.