8 sűrű, gőzölgő sertéshúsos leves, amiből tuti a repeta

Olyan leveseket mutatunk, amelyekbe ízes, puha sertéshúst pakoltunk: tartalmas, sűrű, gazdag fogások, melyekben megáll a kanál, és második sem kell utánuk.

  1. 1.

    Kapros-petrezselymes raguleves

  2. 2.

    Kapros palócleves

  3. 3.

    Majorannás csülkös bableves

  4. 4.

    Ramen, ahogy Anna készíti

  5. 5.

    Bakonyi betyárleves Dacotától

  6. 6.

    Erdélyi tárkonyos húsgombócleves

  7. 7.

    Húsos lencseleves

  8. 8.

    Tejfölös babgulyás füstölt tarjával

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...