8 nagyon puhára főtt/sült karaj, amiből nem lesz elég egyszer szedni

A karaj a sertésrészek soványabb, kevésbé zsíros válfaja, ezért még a hölgyek vagy a diétázók is választhatják néhanapján. Igen sokféleképpen elkészíthető, nézd csak!

  1. 1.

    Rozmaringos karajszeletek sajtszószban

  2. 2.

    Serpenyőben sült karaj és a tökéletes burgonyapüré

  3. 3.

    Sajtkrémes karaj

  4. 4.

    Bakonyi sertéskaraj SPAR konyhájából

  5. 5.

    Sajtos-barackos sertéskaraj

  6. 6.

    Brokkolis sertéskaraj Dubarry módra

  7. 7.

    Egyben sült karaj

  8. 8.

    Narancsos-kakukkfüves sertéskaraj

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...