Így készül Selena Gomez mennyei 3 hozzávalós snackje

Selena Gomez kedvenc késő esti harapnivalója szuper gyors és egyszerű, ugyanis csupán három hozzávalóból áll, így bárki könnyedén elkészítheti.

A késő esti harapnivaló utáni sóvárgást kiválthatja egy stresszes nap, az alváshiány, a nem elegendő kalóriafogyasztás, vagy akár a mozgáshiány is. Úgy tűnik, hogy Selena Gomez színész, énekes is sokszor belefut ebbe a „problémába" ugyanis nemrégiben elárulta a Vanity Fairnek, hogy mi az ő kedvelt késő esti snackje. Íme!

Selena Gomez kedvenc snackjéhez csupán 3 hozzávaló szükséges

A Vanity Fair által készített videót, amiben a színésznő bemutatja kedvenc rágcsálnivalóját, már majdnem 300 ezren tekintették meg. A felvétel elején Selena elmeséli, hogy a snacket általában családjával együtt készíti, amikor kosárlabdát vagy amerikai focimeccset néznek. A különleges harapnivalót egyébként Selena mostohaapja „találta fel", ízvilágát pedig a pizzák ihlették, így sós kekszet, szalámit és természetesen sajtot is tartalmaz. A színésznő azt is elárulta, hogy ő ezt a snacket eszi, amikor fáradt, boldog vagy éppen szomorú.

Ha te is szeretnéd elkészíteni Selena kedvencét, akkor figyelj!

A sós kekszre tegyél egy kevés krémsajtot, majd helyezz rá egy-két szelet szalámit. Most jöhet egy újabb adag sajt, végül koronázd meg az ételalkotást még egy szelet keksszel. Tedd a falatkákat egy tepsire, majd helyezd őket a sütőbe 5 percre, és várd meg, míg elolvad a sajt. A végeredmény egy kellemesen ropogós, csábítóan krémes finomság lesz, ami biztosan enyhíteni fogja a sóvárgásodat.

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

Forrásunk volt.


További híreket itt találsz Selenáról:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...