Selena Gomez hófehér konyhájában mi is bármikor szívesen főznénk

Napfényben úszik, tele van gyönyörű fehér bútorokkal, és még azt is túlélte, hogy Selena Gomez lángra lobbantott benne egy serpenyőt.

Selena Gomez konyhájába jó pár alkalommal beleshettünk már, hiszen az énekesnő a karantén alatt főzőműsort indított, amit a saját otthonában forgattak le. A Los Angeles Encino nevű részén fekvő házikó minden egyes pontja csodálatos, de a konyha mindenképpen az egyik legszebb.

Jól látható, mekkorák a terek Selena konyhájában

A főzőhelyiségben rengeteg ablak található, így nagyon világos, amit a fehér bútorok és a hatalmas belmagasság még jobban kihangsúlyoz.

Gyönyörűek a fa berakások

A mennyezeten megjelenő megannyi fagerenda, illetve a sütő körülötti téglaberakás igazán otthonossá teszi a helyiséget.

A hatalmas ablakoknak köszönhetően nagyon világos a helyiség

A konyhában két hatalmas konyhasziget található. A tűzhelyhez közelebb lévő az előkészítő pult, a másik egy cuki kis reggelizősarok bárszékekkel.

Nem csodáljuk, hogy Selena Gomez szívesen süt-főz ebben a konyhában

És akkor végére jöjjön egy videó, amiben Selena saját maga vezet titeket körbe a konyhájában:

Nektek hogy tetszik az énekesnő konyhája?


További sztárkonyhák, amelyek lenyűgöznek:

Fotók: elle.com, HBO Max

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...