Óriási veszteséggel zárta az évet Schobert Norbi cége

A fitneszguru cégének bevételei igencsak megcsappantak ebben az évben.

Úgy tűnik, hogy Schobert Norbi cége igencsak nagy bajban van. Nemrég a NAV végrehajtási eljárást indított ellene, mert nem fizetett be egy 40 milliós bírságot. Májusban a Gazdasági Versenyhivatal csapott le Schobert Norbi cégére. Most pedig kiderült, hogy 213 milliós veszteséggel zárták a tavalyi évet.

Óriási veszteséggel zárta az évet Schobert Norbi cége

A május 31-i leadási határidő után fél évvel beérkeztek a Free Group Kereskedelmi Zrt. (“lánykori nevén” Norbi Update Lowcarb Zrt.-nek) adatai is. A beszámolóból kiderül, hogy a cég 2021-es 2,3 milliárd forintos árbevétele 1,6 milliárdra apadt, a tavalyelőtti 135 millió forintos veszteség pedig bő kétszázmilliósra duzzadt

– írja a 24.hu.

A cégnél két évvel ezelőtt átlagosan 20 fő dolgozott, tavaly már csak 18-an, a személyi jellegű ráfordítások (jellemzően bérek) viszont ennél nagyobb arányban, harmaddal csökkentek (231 millióról 166 millióra). A cégbeszámolóból az is kiderül, hogy a Free Group felélte a vagyonát, tőkét kell emelnie jogszabályi kötelezettség alapján.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...