5 kiegészítő, amitől ízesebb lesz a házi savanyú káposzta

Még épp annyi ideig kitart a hűvös idő, hogy indokunk legyen egy utolsó adag házi savanyú káposztát eltenni. Ha pedig így teszünk, egészítsük ki az alábbi ízesítőkkel, megéri!

A savanyú káposzta nemcsak immunrendszerünk erősítője és egészségünk őrzője, hanem egy borzasztóan sokszínű alapanyag is, amit a konyhában különböző módokon bevethetünk nap, mint nap. Sőt, sokszínűsége nem merül ki ebben, ugyanis azon túl, hogy a savanyú káposztát kedvünk szerint főzhetjük-süthetjük, magát az alapreceptet is megvariálhatjuk kicsit, ha a kellemes, fanyar ízen túl mást is eltennénk az üvegbe. Nézzük, pontosan mit!

Nézd meg galériánkban a savanyú káposztához adható ízesítőket!

Savanyú káposzták és belőlük főzött finomságok:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos és kreatív konyhai tippek várnak itt:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...