Savanyíts másképpen!

Mennyivel jobb egy házi savanyúság a sült hús mellé? Ez nem is kérdés. Készíts idén a szokásostól eltérő üvegeket!

Káposzta, kovászos és csemegeuborka, csalamádé - ezek a megszokott, jól bevált savanyúságaink. Mi lenne, ha az idei szezonban valami újat is kipróbálnál? Biztosan ettél már a szomszéd céklás káposztájából, a sógor paprikasasalátájából, vagy irigyelted a kolléganődet, hogy olyan laza, amiért mindenféle keleti cuccot kipróbál. Most tedd meg te is, tegyél el olyan savanyúságokat, amit idáig nem mertél vagy csak nem próbáltál!

  1. 1.

    Savanyú káposzta befőttesüvegben

  2. 2.

    Japán tsukemono-savanyúság jégcsapretekből

  3. 3.

    Kínai savanyított cukkini

  4. 4.

    Céklás káposzta

  5. 5.

    Főtt paprikasaláta

  6. 6.

    Kovászos almapaprika uborkával

  7. 7.

    Vegyes savanyúság télire 2.

  8. 8.

    Hagymás erős paprika

  9. 9.

    Svéd uborka

  10. 10.

    Savanyú paprika

  11. 11.

    Savanyú paprika télire Esztertől

  12. 12.

    Savanyú hagyma télire

  13. 13.

    Dinsztelt paprika

  14. 14.

    Édes céklabefőtt

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez az italkülönlegesség gyógyítja a testet: a Lidlben is megtalálod

Pár évvel ezelőtt már mi is felfigyeltünk a kombuchára, ami egyfajta gasztroőrületként jelent meg. Az utóbbi időben ismét feltörekvőben van ez a csodaital, mert számos jótékony hatása van a testre, ráadásul ízélménynek sem utolsó. A Lidlben most igen jó áron juthatunk hozzá, ha elég gyorsak vagyunk.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...