Sárközi kiakadt versenyzőjére, és a mosogatóba vágta a májat

Sárközi Ákos cseppet sem finomkodott versenyzőjével a Konyhafőnök tegnapi adásában.

A konyhában előfordulnak balesetek, de amikor Geszler Dorottya odaégeti a májat, Sárközi Ákos nem finomkodik, mert a Konyhafőnökben az elődöntő hetén már nem férnek bele ilyen hibák.

Sárközi Ákos igen feszült arccal lépett oda Geszler Dorottya pultjához. Az odaégetett májat egy laza mozdulattal, serpenyőstől dobta a mosogatóba, majd visszament az emelvényre a zsűritársaihoz.

Elégetted a májat, azért dobtam ki. Kaptál most egy újat, tedd fel, legalább az legyen fent

– mondta Ákos Dorottyának, aki lélegzetét visszafojtva hallgatta séfjét, és nem szólt semmit.

A jelenetet ide kattintva megnézheted:

Hogy a versenyzőnek sikerül-e olyan tányért alkotnia, ami elnyeri Ákos bocsánatát, kiderül A Konyhafőnök VIP szerda esti adásában.

Nem Geszler Dorottya az első versenyző, aki borsot tört Sárközi Ákos orra alá, a Fókusz műsorvezetője, Tokár Tamás is hasonló hibákat ejtett. A múlt héten majdnem felgyújtotta a konyhát, korábban, a főzés vége előtt pár perccel pedig egy adag pürével találta el a szemét, saját magát hátráltatva.

„Én ezt nem hiszem el! Kezdesz felhúzni” – mondta Tokár Tominak mentora, Sárközi Ákos.

Itt megnézhetitek, mennyire volt dühös Ákos Tokár Tomira:

Címlapkép: Sajtóklub


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...