Ez a videócska pont az a típus, amihez még hátra se kell dőlni - visz magával, és le is döbbent annyira, hogy ne legyen időd lazázni. Mellékhatásként pedig elgondolkodsz saját hagymaszeletelő képességedről, dinnyevágási szokásaidról, és úgy általában a munkamorálodról. Gyakorlat teszi a mestert - ez a mondás itt eléggé állja a helyét.
NÉZZÉTEK A VIDEÓT, ÉRDEMES!
A japán MOCHI is hasonló virtussal készül, nézd - fogyasztásába sokan bele is halnak évente
Döbbenet, hogy készül a MOCHI, a japánok világhírű nyúlós édessége
Ezeket olvastad már?
7 idióta hagymavágó mód
7 mód, hogyan kell hagymát vágni. Ööö, várjunk, nem is. Hogyan nem kell hagymát vágni. Pihent agyú ötletek a 40 fokos hétvégére.
Brecz Judit8 tanács, amit egy profi szakács is megfogadna, mielőtt nekilát...
Te az vagy, aki durrbele kezd neki a főzésnek esténként, csapongva-kapkodva, vagy nekikészülsz előtte rendesen? Az utóbbit tanácsoljuk, a következők miatt...
Brecz JuditItt a hivatalos válasz, hogy milyen sűrűn fürödj vagy moss...
Tudományos vizsgálatok és orvosi ajánlások alapján összeállt egy lista, ami a tisztálkodás legfontosabb szabályaival kapcsolatban világosít fel, és tévhiteket oszlat el.
Hering András