Adventi brunch és személyre szabott ünnepi menü vár a SALT éttermében és borbárjában

Itt a december, az év utolsó hónapja, és egyre többet beszélgetünk a közelgő ünnepekről. Elindulnak a családi és baráti egyeztetések, hogy ki merre lesz karácsonykor, étterembe menjünk-e, vagy otthon találkozzunk, és egyre többet gondolkodunk azon is, mivel lephetnénk meg a szeretteinket. A SALT Budapest most ebben segít mindenkinek pár ajándékötlettel. Lent elolvashatjátok, milyen lehetőségeket tartogat számotokra a RUM Ház, egész decemberben.

Privát események

A Hotel RUM hetedik emeletén csodás kilátással, a kandalló melege mellett még vannak szabad időpontok az ünnepi időszakra, ha privát eseményekben, céges, baráti, családi rendezvényekben gondolkodtok.

Hamisítatlan karácsonyi hangulat vár a SALT-ban / Fotó: SALT Budapest

Ha ünnepeltek, akkor is itt a helyetek, a SALT-csapat nagyobb létszámú foglalások esetén is biztosítja számotokra a személyre szabott menüt és gondoskodik róla, hogy jól érezzétek magatokat az étteremben. Egyedi ajánlatért és elérhető időpontokért keressétek Andrást ezen az e-mail címen.

Élmény a fa alá

Kifejezetten karácsonyi ajándékötleteket is találhattok az étterem kínálatában: a SALT-ba és a SOLID-ba is vásárolhattok ajándékutaláványokat tetszőleges értékben.

Ezzel nemcsak az étterem vagy a borbár rajongóit lephetitek meg, de olyanokat is megajándékozhattok egy izgalmas újdonsággal, akik még nem voltak a SALT és a SOLID vendégei.

Mindkét helyszín esetében lehetőség van a vacsorát egy éjszakával is megtoldani a Hotel RUM egyik egyedi szobájában, hogy aztán a város tetején indulhasson a következő nap egy szuper reggelivel.

Két fantasztikus csomag, aminek valaki biztos nagyon örülne karácsonykor:

A SALT utalványról további információkat ITT, a SOLID utalványról pedig ITT találtok.

Adventi brunch

Az adventi időszak alatt a SOLID-ban még egy meglepetéssel találkozhattok, ha picit kikapcsolnátok az ünnepi rohanásból: Adventi Brunch-ra kerül sor minden vasárnap decemberben, 11 és 15 óra között érdemes benézni egy lassú, kiadós reggelire, új brunch ételekkel és pezsgővel. Foglaljatok asztalt, mert a hétvégéken hamar elkelnek a szabad helyek!

Adventi brunch a barátokkal / Fotó: SALT Budapest

Egy kis olvasnivaló

Ha olvasnátok kicsit hosszasabban Máté és Szilárd gondolatairól és arról, hogy milyen az élet a SALT-ban, akkor ne feledjétek el megvenni a BBC Good Food december-januári számát, vagy ugorjatok be az étterembe, és olvassátok el ott.

És ha a SOLID séfjének legendás vajalja fogásával szeretnétek elbűvölni a vendégeiteket otthon – ami nem mellesleg a SOLID-ban is kóstolható továbbra is – akkor az ELLE decemberi lapszámában megtaláljátok a teljes receptet, René jóvoltából.

Az étterem aktuális koronavírus-járvánnyal kapcsolatos rendelkezései:

„Sokat gondolkoztunk és fontos döntést hoztunk:  szeretnénk ha éttermeinkben mindenki biztonságban érezné magát, ezért a jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel kizárólag érvényes hazai (vagy egyéb nemzetközi) védettségi igazolvány/EU Green Pass birtokában tudjuk vendégeinket fogadni a SALT-ban és a SOLID-ban. Ha valaki nem tudja az előbbiek valamelyikét felmutatni érkezéskor, az sajnos 24 órán belüli lemondásnak minősül, így az annak megfelelő szabályok vonatkoznak rá. Nagyon köszönjük a megértéseteket! Folyamatosan figyeljük a helyzet alakulását, és jelezzük nektek, ha változtatunk."

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...