Ennyit fizet Salt Bae, a viccesen sózó fiú beosztottjainak

Salt Bae, a viccesen sózó török étteremtulajdonos nemrég nyitott éttermet Londonban. Most kiderült, mennyit fizet alkalmazottainak.

Salt Bae néhány hónappal ezelőtt nyitotta meg londoni luxuséttermét. A török vendéglátósról régóta tudjuk, hogy szó szerint aranyáron - 263 ezer forintnyi angol font ellenében - méri a tomahawk steaket, de vajon dolgozóit is a drága ételek árainak arányában fizeti meg Nusret Gökçe?

Ha valami kizárt, hát az biztosan, hogy olcsón ebédeljünk meg Nusret éttermében

A LadBible oldalán megjelent hírek szerint a Hyde Park mellett található Nusret étterembe 12 angol fontos nettó órabérért keresnek szakácsot, amely összesen 5075 forintnak felel meg, ehhez jön még hozzá a borravaló illetve a túlórapénz. Az angoloknál egy átlagos séf 8.40 fontnyi nettó órabérért dolgozik, amely 3552 forint.

Bár ez az órabér igen jónak számít hazai viszonylatban, érdemes szemügyre venni az étterem étlapját. A 260 ezer forintos steak mellett egy hamburger 42 ezer forintba, egy adag krumplipüré pedig önmagában 5000 forintba kerül, vagyis szinte annyiba, mint egy étteremben dolgozó szakács órabére.

Itt nincsen szó olcsó mulatságról

A LadBible továbbá egy érdekes számlát is megosztott oldalán, melyen jól látható, hogy valaki több mint 37 ezer fontot, vagyis több mint 15 és fél millió forintot hagyott ott egy vacsoráért a török húsmágnás éttermében.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...