Salma Hayek 53 évesen is bombázó bikiniben – bármelyik 20 éves megirigyelné csodás alakját

A színésznő ma lett 53 éves, amit már előre megünnepelt egy szexi bikinis fotóval tegnap.

Salma Hayek sosem tartozott az önsanyargató sztárok közé, inkább azok táborát erősítette, aki szerencsés genetikával születtek. Persze ez nem jelenti azt, hogy ő sose diétázott volna, de a színésznő inkább azt az elvet követte, hogy mindenből lehet enni, de csak mértékkel. Így például sosem mondott le egy jó sertéshúsból készült ételről, amihez gyakran vörösbort is fogyasztott. Ennek köszönhetően sikerült mindig megtartania gyönyörű homokóra alakját, amit így 53 évesen is szívesen megmutat bikiniben.

Salmát egyáltalán nem érdekli a kora, hiszen nagyon jól érzi magát a bőrében, amit ezzel a strandon készült fotójával is bebizonyított. A színésznő még viccelődött is a kép alatt: „Igen, holnap 53 éves leszek. És?” Rajongói pedig azonnal biztosították őt arról, hogy jobban néz ki, mint valaha, amivel mi is abszolút egyetértünk.

Boldog szülinapot Salma!

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...