5 alapanyag és módszer, ami tökéletesíti a salátaönteted

Elsőre mindig csalókán egyszerűnek tűnik a salátaöntet készítése, még akkor is, ha ismerjük annak alapvető működését. Nézzünk most olyan hozzávalókat és apró trükköket, amelyek biztosítják a sikert.

A salátaöntet a konyha kémiájának egyik legegyszerűbb egyenlete: sav+zsír=krémes, selymes dresszing. Persze ennél egy kicsit azért több dologra van szükség a tökélyhez, de aggodalomra semmi ok, a tudomány egészen minimális szerepet játszik majd az elkészítésben. Szükségünk lesz helyette egy-két bomba hozzávalóra, valamint néhány furfangos konyhai csuklómozdulatra, hogy újra és újra megalkothassuk életünk salátaöntetét.

Nézd meg galériánkban a hasznos tippeket:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

Ezeket a konyhai tippeket is vesd be:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek