Rúzsa Magdi karácsonyát teljesen megváltoztatták az ikrek

2022 februárjában adott életet hármas ikreinek Rúzsa Magdi, aki most elárulta, hogy a gyerekek érkezése miként formálta újra a karácsonyi szokásaikat.

Rúzsa Magdi szerint már tavaly is látta a gyerekein, hogy érdekes nekik a karácsonyi időszak, de most már nagyobbak, ezért szerinte az idei ünnep még varázslatosabb élmény lesz számukra. A család bővülése miatt azonban újra kellett formálniuk a karácsonyi szokásaikat, amiről az énekesnő nemrég részletesen is mesélt a Meglepetésnek.

Rúzsa Magdi karácsonyát teljesen megváltoztatták az ikrek

„Minden percet, amit csak lehet, velük szeretnék tölteni"

Az énekesnő elmesélte, hogy fokozatosan próbálja megteremteni az ünnep hangulatát a gyermekek számára.

Bevallom, már most énekelek nekik karácsonyi dalokat, mert nagyon szépek, és némelyiknek a szövege is olyan, hogy bármilyen időszakban megállja a helyét. Szép lassan kezdjük őket megismertetni a karácsony történetével is.

Azt is elmesélte az énekesnő, hogy mindkét nagymama szívesen segít neki, sütnek-főznek, így ő sok időt tud a gyerekekkel lenni. „Most minden percet, amit csak lehet, velük szeretnék tölteni" – mesélte a lapnak. Az énekesnő arra is kitért, hogy nagyon szeret főzni a gyerekeknek, ezért sokszor csak beülteti őket a kis székeikbe, ahonnan ők vidáman nézik, ahogy az énekesnő szorgoskodik a konyhában.

Tudom, hogy ezek a napok soha nem jönnek vissza, úgyhogy szeretnék minél több közös élményt gyűjteni. Nagyon vágytam rájuk, és most, hogy itt vannak, egyetlen percet sem akarok elvesztegetni. A férjem ebben a tekintetben ugyanolyan, mint én. Nem mondjuk, hogy nem fárasztó, de imádunk a gyerekeinkkel lenni.

A hármas ikrek újraformálták a karácsonyi szokásokat

Az énekesnő elmondása szerint régen az adventben mindig szakított időt arra, hogy elmélkedjen. Tavaly ez nem sikerült, és idén sem biztos, hogy a kicsik mellett erre lehetősége lesz.

De maga az ünnep is más lesz idén, mint a korábbi években.

„Mielőtt megérkeztek, a férjem családjánál, Újvidéken ünnepeltünk. Karácsony másnapján mindig náluk jött össze a nagy család, közös énekléssel, csengőszóval. Ez megváltozott. Most kezdjük kialakítani a saját családi hagyományainkat. Már nálunk ünnepelünk, Budapesten, és mindenki hozzánk érkezik majd" – zárta gondolatait. .

Címlapkép: Pannon Értéktár

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...