A ruhaanyag, mely segít enyhíteni a hőérzetünkön a kánikulában

A kánikulában igazán nehéz komfortosan felöltözködni. Szerencsére van pár olyan anyag, melyekkel sokat segíthetünk a hőérzetünkön.

Kánikulában szinte minden ruhadarabot fölöslegesnek érzünk a fürdőruhán kívül. Sajnos így azonban nem léphetünk az utcára, de néhány textil segíthet enyhíteni a hőérzetünkön.

A ruhaanyag, mely segít enyhíteni a hőérzetünkön a kánikulában

Sokan úgy gondolják, hogy a műszálas anyagok megoldásnak bizonyulnak, mondván, a legtöbb edzőruha is ebből készül. Azonban egy 100 százalékban poliészter póló felszív ugyan némi izzadtságot, a testhőt nem vezeti el, emellett a testszagot is felerősíti, így nem a legmegfelelőbb választás.

A farmer sem a legjobb ötlet, ha mégis viselnénk, akkor vékonyabb verzióra voksoljunk, és olyanra, mely világosabb.

De akkor mégis mit viseljünk?

A legjobb, ha olyan textíliákat választunk a nyári hőségben, melyek természetesek, mint például a lenvászon, a pamutvászon vagy a pamut jersey. Ezen kívül érdemes még odafigyelni arra, hogy minél világosabb legyen az adott ruhadarab, illetve hogy lenge és bő legyen a fazonja.

Forrásunk volt.


Ezek a praktikák is segíthetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...