Balhés luxusétteremtől lesz hangos az RTL Klub márciusban

Új vígjátéksorozat indul hamarosan az RTL klubon – A séf meg a többiek című szituációs komédiában Schneider Zoltán irányítja majd egy étterem konyháját.

Új sorozat indul március közepén az RTL Klubon – derül ki a 24.hu híréből. A Séf meg a többiek című szitkom egy alkoholista, sportfogadásfüggő szakács mindennapjait mutatja be, Schneider Zoltánnal a főszerepben.

A luxuséttermet működtető csapat rengeteg izgalmas karakterből tevődik össze, többek között egy alvilági múltú halszakács, egy francia származású cukrász, egy dadogó séfhelyettes és egy konyhából lopkodó késvirtuóz közé kerül be a fiatal szakács (Jéger Zsombor), aki máris nagy galibába keveredik, miután éppen pont a legfélelmetesebb arc barátnőjével, egyben az étterem ügyvezető menedzserével (Dobos Evelin) lesz egyéjszakás kalandja.

A séf meg a többiek (Fotó: RTL Klub)

A sorozat további szereplői: Farkas Ádám, Kiss Anna Laura, Bogdányi Titanilla, Pavletits Béla, Csonka András, Mészáros Máté, Borsi-Balogh Máté, Fehér László, Juhász István, Balázsfi Alexandra, Kakasy Dóra és sokan mások. Az RTL Klub új sorozatának első része március 19-én kerül képernyőre, a széria producere Herman Péter, rendezői pedig Spáh Dávid és Anger Zsolt lesznek.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...