11 roston csirkemell, melynek esze ágában sincs kiszáradni

Sokan azért nem merik roston megsütni a csirkemellet, mert félnek attól, hogy kiszárad. Most hoztunk pár remek receptet, melyek bebizonyítják ennek az ellenkezőjét.

  1. 1.

    Legszaftosabb roston sült csirkemell

  2. 2.

    Ragacsos, szilvamázas csirkemell

  3. 3.

    Csirkemell meggyszósszal

  4. 4.

    Fokhagymás-citromos csirkemell

  5. 5.

    Barbecue-s csirkemell

  6. 6.

    Szezámos csirkemell ázsiai salátával

  7. 7.

    Karibi csirkemell ananászos quinoával

  8. 8.

    Grillezett csirkemell zöldborsós-mentás vegyes gombával

  9. 9.

    Csirkemell krémes bazsalikommártásban

  10. 10.

    Joghurtos csirke

  11. 11.

    Indiai fűszerezésű grillcsirke-szeletek

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...