7 nagyon szaftos, szádban olvadó rostélyos, amit nem lehet elrontani

Egy finom, szaftos rostélyosnál aligha tudunk elképzelni kiadósabb és jobb hétvégi fogást, a következő 7 recepttel pedig egészen biztos, hogy nem fogsz mellélőni.

  1. 1.

    Klasszikus hagymás rostélyos

  2. 2.

    Esterházy-rostélyos

  3. 3.

    Hagymás rostélyos rozmaringos pürével

  4. 4.

    Sült rostélyos fehérrépa chips-szel

  5. 5.

    Sült tarja lyoni hagymával borítva

  6. 6.

    Hagymás rostélyos Lakatos Márktól

  7. 7.

    Hagymás rostélyos Éva házias konyhájától

*Elindult a Nosalty Nyári Receptversenye, keressük az idei nyár legizgalmasabb receptjét!*

2021. július 20. és augusztus 22. között töltsd fel a kedvenc nyári fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Nem félnek ugrani, és ez be is jön nekik –...

A Covid szülte kényszerhelyzetekből néha valódi sikersztorik bontakoztak ki. Gelencsér Janka és Csillag Richárd először beindították a Piac a kertben névre hallgató termelői piacot, majd idén megnyitották a Lokalista bisztrót, a nagykanizsaiak találkozóhelyét. A kezdetekről és az új tervekről Gelencsér Janka mesélt nekünk.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!