Hollywoodi sztárokat kaptak lencsevégre egy pesti vendéglőben

A Rosenstein vendéglőben már rengeteg híresség megfordult, most viszont egyszerre két neves színész is meglátogatta a neves budapesti éttermet.

Szeptember végén érkezett Magyarországra Willem Dafoe és Mark Ruffalo. A két amerikai színész a Poor Things című film forgatása miatt tartózkodik jelenleg is hazánkban, a hétvégén pedig nem akárhol, hanem a budapesti Rosenstein vendéglőben tettek látogatást.

Rosenstein Tibor és Róbert tradicionális zsidó és magyar ételeit felsorakoztató éttermében már rengeteg híresség fordult meg több mint 25 év alatt. Járt itt már Steven Spielberg, Robert De Niro, Helen Mirren és Glenn Close is, az étteremnek pedig nemcsak itthon, külföldön is nagy híre van, az amerikai filmesek ugyanis úgy tűnik, jó szívvel ajánlják kollégáiknak a Rosensteint.

Arról ugyan nincsenek hírek, mit fogyasztott a két színész, a következő hetekben azonban még érdemes nyitott szemmel járni Budapest utcáin, Dafoe, Ruffalo és a szintén most készülő film harmadik főszereplője, Emma Stone ugyanis még jó ideig hazánkban forgatnak.

Címlap: Facebook/ Rosenstein vendéglő


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...