Mutatunk egy trükköt, amitől még finomabb lesz a paradicsomlevesed

Unod a sima paradicsomlevest? Dobd fel egy finom grillsajtos szendviccsel, amit gofrisütőben piríthatsz tökéletessé!

A gofrisütő az egyik legjobb konyhai találmány, főleg, ha szeretjük a gyors és praktikus megoldásokat, amelyekkel könnyen finom reggelit vagy ínycsiklandó desszertet készíthetünk a családnak.

Egy finom paradicsomlevest egészen mennyeivé lehet varázsolni egy kevés sajt segítségével. Amerikában például a legtöbben sajtos melegszendviccsel fogyasztják a levest, a gyerekek pedig nem meglepő módon imádják ezt a megoldást, főleg akkor, ha a szendvicset egy kicsit bele lehet tunkolni az ételbe.

Itt jön a lényeg, ugyanis páran már rájöttek arra, hogy a grillsajtos szendvics sokkal több levest tud felvenni akkor, ha gofrisütőben sül meg, a sütő által a kenyérbe nyomott kockákon ugyanis jobban megmarad a leves. Tudjuk, ez most egy kicsit furcsán hangzik, hiszen itthon nem igazán divat a paradicsomlevest sajtos kenyérrel enni, de egy próbát megér, főleg ha úgy érzed, itt az ideje, hogy a betűtésztán kívül mással is feldobd a levest.

Ugye, milyen jól néz ki? (forrás: allrecipes.com/buckwheatqueen)

Próbáld ki trappistával, gouda sajttal vagy egy kevés cheddarral, ha pedig a gofrisütő összecsukása után kicsorog a sajt, akkor se ess kétségbe, egy kevés idő kell ahhoz, hogy az olvadt tejtermék hő hatására pirulni, szilárdulni kezdjen a szendvics szélén.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...