Mutatunk egy trükköt, amitől még finomabb lesz a paradicsomlevesed

Unod a sima paradicsomlevest? Dobd fel egy finom grillsajtos szendviccsel, amit gofrisütőben piríthatsz tökéletessé!

A gofrisütő az egyik legjobb konyhai találmány, főleg, ha szeretjük a gyors és praktikus megoldásokat, amelyekkel könnyen finom reggelit vagy ínycsiklandó desszertet készíthetünk a családnak.

Egy finom paradicsomlevest egészen mennyeivé lehet varázsolni egy kevés sajt segítségével. Amerikában például a legtöbben sajtos melegszendviccsel fogyasztják a levest, a gyerekek pedig nem meglepő módon imádják ezt a megoldást, főleg akkor, ha a szendvicset egy kicsit bele lehet tunkolni az ételbe.

Itt jön a lényeg, ugyanis páran már rájöttek arra, hogy a grillsajtos szendvics sokkal több levest tud felvenni akkor, ha gofrisütőben sül meg, a sütő által a kenyérbe nyomott kockákon ugyanis jobban megmarad a leves. Tudjuk, ez most egy kicsit furcsán hangzik, hiszen itthon nem igazán divat a paradicsomlevest sajtos kenyérrel enni, de egy próbát megér, főleg ha úgy érzed, itt az ideje, hogy a betűtésztán kívül mással is feldobd a levest.

Ugye, milyen jól néz ki? (forrás: allrecipes.com/buckwheatqueen)

Próbáld ki trappistával, gouda sajttal vagy egy kevés cheddarral, ha pedig a gofrisütő összecsukása után kicsorog a sajt, akkor se ess kétségbe, egy kevés idő kell ahhoz, hogy az olvadt tejtermék hő hatására pirulni, szilárdulni kezdjen a szendvics szélén.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...