Így szúrhatod ki a romlott csirkehúst a boltban

Nézzük, mire érdemes figyelni csirkehúsvásárláskor, hogy semmiképpen ne kerüljön a kosarunkba romlott élelmiszer.

A csirkehús az egyik legkedveltebb húsfajta Magyarországon, melyből évente több tonnát adnak el. Nem véletlen a népszerűsége, hiszen nagyon könnyen elkészíthető sovány húsfajta, szinte nincs olyan fogás, melybe nem illik, és az ára is viszonylag rendben van.

Mivel nagyon népszerű, így általában a boltok polcai is roskadoznak a csirkehústól, emiatt könnyedén előfordulhat, hogy esetlegesen hátra keveredik egy-egy becsomagolt termék, vagy alulra kerül a hűtőpultban, és megromlik. Hogyan tudjuk ezt elkerülni? Csupán pár dologra kell figyelnünk, hogy véletlen se vegyünk romlott csirkehúst.

Kattints a képre, hogy a galériát végiglapozva megtudd, mire kell figyelni!

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...