A csirkehús az egyik legkedveltebb húsfajta Magyarországon, melyből évente több tonnát adnak el. Nem véletlen a népszerűsége, hiszen nagyon könnyen elkészíthető sovány húsfajta, szinte nincs olyan fogás, melybe nem illik, és az ára is viszonylag rendben van.
Gong bao csirke
Aki járt már kínai büfében, biztosan találkozott ezzel az alapfogásnak számító csirkeétellel. A gong bao lényege a csirkedarabokhoz hozzákevert pirított mogyoróban rejlik, ha pedig a ...
Roppanós csirkeszárny
Ha egyszer kipróbálod ezt a csirkeszárny receptet, onnéttól kezdve csak így készítve szeretnéd majd enni! A hihetetlenül roppanós és fűszeres falatok bárki szívét elrabolják, amit ...
Holstein szelet csirkemellből
Bár eredetileg sertéshúsból készül a Holstein-szelet, nekünk nagymamám mindig csirkemellből csinálta, így számomra ez az igazi. A húst lassú lángon, bő zsiradékban szoktuk omlósan ...
Mivel nagyon népszerű, így általában a boltok polcai is roskadoznak a csirkehústól, emiatt könnyedén előfordulhat, hogy esetlegesen hátra keveredik egy-egy becsomagolt termék, vagy alulra kerül a hűtőpultban, és megromlik. Hogyan tudjuk ezt elkerülni? Csupán pár dologra kell figyelnünk, hogy véletlen se vegyünk romlott csirkehúst.
Kattints a képre, hogy a galériát végiglapozva megtudd, mire kell figyelni!
Így szúrhatod ki a romlott csirkehúst a boltban
Ezek a cikkek is érdekelhetnek: