Így szúrhatod ki a romlott csirkehúst a boltban

Nézzük, mire érdemes figyelni csirkehúsvásárláskor, hogy semmiképpen ne kerüljön a kosarunkba romlott élelmiszer.

A csirkehús az egyik legkedveltebb húsfajta Magyarországon, melyből évente több tonnát adnak el. Nem véletlen a népszerűsége, hiszen nagyon könnyen elkészíthető sovány húsfajta, szinte nincs olyan fogás, melybe nem illik, és az ára is viszonylag rendben van.

Gong bao csirke

Aki járt már kínai büfében, biztosan találkozott ezzel az alapfogásnak számító csirkeétellel. A gong bao lényege a csirkedarabokhoz hozzákevert pirított mogyoróban rejlik, ha pedig a ...

Roppanós csirkeszárny

Ha egyszer kipróbálod ezt a csirkeszárny receptet, onnéttól kezdve csak így készítve szeretnéd majd enni! A hihetetlenül roppanós és fűszeres falatok bárki szívét elrabolják, amit ...

Holstein szelet csirkemellből

Bár eredetileg sertéshúsból készül a Holstein-szelet, nekünk nagymamám mindig csirkemellből csinálta, így számomra ez az igazi. A húst lassú lángon, bő zsiradékban szoktuk omlósan ...

Mivel nagyon népszerű, így általában a boltok polcai is roskadoznak a csirkehústól, emiatt könnyedén előfordulhat, hogy esetlegesen hátra keveredik egy-egy becsomagolt termék, vagy alulra kerül a hűtőpultban, és megromlik. Hogyan tudjuk ezt elkerülni? Csupán pár dologra kell figyelnünk, hogy véletlen se vegyünk romlott csirkehúst.

Kattints a képre, hogy a galériát végiglapozva megtudd, mire kell figyelni!

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...