Süss, főzz és nyerj a Rögös túróval!

A magyar gasztronómiát több olyan alapanyag is különlegessé teszi, amit a világ más pontjain egyáltalán nem vagy teljesen más módon használnak. Ilyen például a Rögös túró. Páratlan tejtermékünket csak a Kárpát-medencében állítják elő, éppen ezért a belőle készített ételek is egyedülállóak. Itt a lehetőség, hogy ezekkel az izgalmas fogásokkal nyerj! (x)

A Rögös túró 2019-ben nemzetközi elismerésben részesült: az Európai Unió a nyilvántartásába vette, és megkapta a hagyományos különleges termék címet. Ez az első tejtermékünk, ami egyedisége és tradicionális előállítása nyomán kiérdemelte a rangos elismerést. Azonban nem csak emiatt izgalmas ez a termék!

A Rögös túró az egyik legsokoldalúbban felhasználható alapanyag. A kellemesen savanyú, zamatos ízének köszönhetően finomabbnál finomabb édes és sós ételek készíthetők belőle. Csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy mit varázsoljunk belőle az asztalra.

Krém, pogácsa, főétel, sütemény? Most szó szerint minden recept nyerő lehet!

Elindult a Rögös túró Receptverseny, amire bármilyen recepttel lehet nevezni, csupán egy kitétel van: a hozzávalók között szerepeljen a Rögös túró. Megéri minél több fogással indulni, hiszen annál nagyobb eséllyel nyerhető meg a Rögös túró ajándékcsomagok vagy a Kitchen Aid robotgépek és Smeg Retro hűtők egyike!

Kötényeket felkötni, recepteket feltölteni, és győzzenek a legszerencsésebb szakácsok!

A nyereményjátékhoz a Rögös túró Receptverseny oldalán lehet csatlakozni, itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...