9 izgalmas rizses hús, ha ezúttal nem magyarosan készítenéd

Itt az idő, hogy valami különleges egytálételt tálalj a családnak, mondjuk egy izgalmas rizses húst, mely teljesen eltér a megszokottól.

A rizses hús egy nagyon laktató étel, mely a magyarok egyik nagy kedvence. Mi lenne azonban, ha ezúttal nem a megszokott módon készülne, hanem egy kicsit pikánsabban? Most ilyen rizseshús-verziókat hoztunk nektek!

  1. 1.

    Csirkezúzás rizi-bizi

  2. 2.

    Fűszeres rizses hús

  3. 3.

    Currys rizs csirkemellel

  4. 4.

    Csirkés-brokkolis rizs

  5. 5.

    Egyszerű csirkés-kolbászos paella

  6. 6.

    Orosz csirkés pvlov

  7. 7.

    Dirty Rice, avagy a piszkos rizs

  8. 8.

    Üzbég plov

  9. 9.

    Nyugat-afrikai rizses hús

Még több rizses hús itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...