Ritka látvány egy ennyire elegáns konyha! Nézd meg!

Elegáns konyhát álmodott meg egy belsőépítész, ahol a nagy terek, letisztult formák és minimalista felületek uralkodnak. Ha épp átalakításra vágysz, ebből inspirálódhatsz!

Anelle Gandelman, belsőépítész munkája ez a csodaszép konyha.

Fehér tölgyfa szekrényeivel és sárgaréz díszítésével, a márványlapokkal, kvarc és festett tölgy munkalappal és a csodaszép konyaszigettel ez a konyha úgy, ahogy van, minden háziasszony álma. Az esztétikum mellett viszont a praktikusság volt a másik, ha nem a legfontosabb szempont.

"A konyhaszigeten az emberek általában előkészítenek. Egy idő után ott maradnak a karcok, a vágások és a kopás nyomai. A festett tölgyben az a jó, hogy tartalmaz fadarát, így a karcok nem lesznek olyan feltűnőek az idő múlásával sem" – árulta el a szakember.

A belsőépítész arról is mesélt, hogy a megrendelői egy olyan család volt, ahol ikrek vannak, így a lakás mindig gyerek zsivalytól hangos. Ehhez pedig nem más dukál, mint egy strapabíró, igazán vendégszerető konyha. A tervező azt is elárulta, hogy a család szeret közösen főzni, így nem volt az sem elhanyagolható szempont, hogy a főzéshez szükséges lehető legnagyobb kényelmet is nyújtsa ez az álomkonyha.

A végeredményt elnézve mindent tökéletesen sikerült megvalósítani:

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Brittany Ambridge

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...