13 falatnyi sütemény, ami fanyar ribizlit ölel tésztájába

Ismét elérkezett a bogyós gyümölcsök csodálatos szezonja, közülük is elsőként a ribizli debütál június végnapjaiban. Süssük a piros, fanyar gyöngyszemeket kedvenc süteményeinkbe, amíg még tehetjük!

A ribizlis sütemények több különböző alakban és formában érkezhetnek a napfényes kerti asztalunk viaszos vászonnal letakart, limonádés poharakkal benépesített felületére. Süthetünk a bogyós gyümölcs segítségével muffint, kevert süteményt, légies piskótát. A lényeg, hogy eleget készítsünk, ugyanis a ribizlis sütemény nagyon kelendő: szorgos kezek pillanatok alatt elkapkodják majd a szeleteket.

  1. 1.

    Ribizliszuflé

  2. 2.

    Ribizlis muffin

  3. 3.

    Ribizlis-zabpelyhes kocka

  4. 4.

    Málnás-ribizlis lepény

  5. 5.

    Fehércsokis-ribizlis kuglóf

  6. 6.

    Csokis-ribizlis madeleine

  7. 7.

    Egyszerű ribizlis sütemény

  8. 8.

    Reform ribizlis-meggyes piskóta

  9. 9.

    Kevert túrós-gyümölcsös gyors süti

  10. 10.

    Gyümölcsös mini kosárkák

  11. 11.

    Gyömbéres ribizlikenyér

  12. 12.

    Ribizlis pound cake

  13. 13.

    Ribizlis-citromos piskóta

Még több ribizlis sütemény itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...