8 puha retró sütemény, amit a kertben csemegéznénk

Jöhetnek a legkrémesebb, legomlósabb, legcsokisabb, leg-leg-legváltozatosabb, édesen ennivaló retró sütemények! Ne legyetek restek megsütni őket!

A retró sütemények rajongásunk tárgyai, ez nem vitás. Egy omlós mézes krémes vagy egy habos francia? Esetleg mignon a szivárvány minden színében? Ezek a retró édes sütemények annyira guszták, hogy nyáron sem vagyunk restek elkészíteni őket. Kiülünk a naplementében a kertbe vagy piknikezni, és megeszegetjük a legtutibb retró édességeket.

  1. 1.

    Omlós isler

  2. 2.

    Méteres sütemény

  3. 3.

    Mignon három színben és ízben

  4. 4.

    Retró keksztekercs

  5. 5.

    Csodapuha mézes krémes

  6. 6.

    Házi kókuszkocka

  7. 7.

    Francia krémes, ahogy mi szeretjük

  8. 8.

    Lúdlábtorta rumos meggyel

Még több retró sütemény itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...