Rengeteget fogyott az X-Faktor sztárja

Miután az egyik mentor közölte, hogy nem úgy néz ki, mint egy előadó, már másnap lement az edzőterembe Renátó.

Burai Renátó, az X-Faktor idei felfedezettje, mentora, Gáspár Laci biztatására kezdett bele az edzésekbe. Az énekes belátja, hogy az utóbbi időben elengedte magát, aminek meglett az eredménye. „A mentorházba már 105 kilósan érkeztem meg. Laci közölte, hogy edzenem kell, és ByeAlex is megjegyezte: nem úgy nézek ki, mint egy színpadi előadó” – mondta a Story magazinban.

A versenyző már másnap lement a terembe, és egy személyi edző segítségével belevágott az életmódváltásba. Ennek meglett az eredménye, hiszen 3 hónap alatt 18 kilótól sikerült megszabadulnia. Itt pedig nem szeretne megállni, még 5 kilótól szabadulna meg. „Jobban érzem magam, ami szükséges ahhoz, hogy egyre jobb előadó lehessek. Apait-anyait beleadok, örülök, hogy sikerült Lacinak bizonyítani.”

Renátó heti ötször edz, és egy szigorú diétát is követ. Általában reggelire zabkását, ebédre és vacsorára pedig száraz csirkemellet eszik rizzsel. Bár sokszor elege van a koplalásból, ilyenkor általában kap egy bókot, ami azonnal a helyes útra tereli őt.

Én személy szerint nagyon szurkolok Renátónak, aki mindenki számára követendő példa lehet.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...