Milyen gyorsan találod meg a magtalan görögdinnyéket a képen?

Lazítsd el magad, és szánj pár percet a kikapcsolódásra. A cuki nyuszik és a piros színű görögdinnyeszeletek között elrejtőzött pár magtalan dinnye is! Te vajon milyen gyorsan találod meg őket?

Már javában dübörög a nyári görögdinnyeszezon, így arra gondoltunk, hogy ezt egy dinnyés rejtvénnyel fogjuk megünnepelni! Vigyázz, mert egyszerűnek tűnik a feladvány pedig egyáltalán nem az, hiszen nemcsak egy darab magtalan dinnyét kell megtalálni a képen, hanem többet! Sok sikert!

Mutatjuk a rejtvényt:

Hol bujkál a négy darab magtalan dinnye?

A fent látható kép Dudás Gergely, avagy The Dudolf magyar művész munkája, aki az álcázás igazi nagymestere. Egy korábbi alkotásában arra invitálta az embereket, hogy találjanak meg egy egeret a gombák között. Egy másik feladványában pedig egy nyalókára kellett rábukkanni, ami a fagyik között bújt el.

A legújabb feladatban pedig a magtalan dinnyéket kell megtalálnod!

Készen állsz a megoldásra? Ha szeretnéd még egyszer megnézni a képet, akkor most még megteheted. Sőt, itt egy kis segítség is: öt darab magtalan dinnye bújt el a képen. Na, így könnyebb?

Nézzük a megoldást!

Ott bujkálnak!

Megtaláltad a magtalan görögdinnyéket? Mennyi időbe telt, míg észrevetted őket?

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...