Te megtalálod az epret a görögdinnye szeletek között?

A cuki piros színű görögdinnye szeletek között elrejtőzött egy aprócska eper is! Te vajon milyen gyorsan találod meg?

A legtöbb optikai illúzió vagy fejtörő elsőre egyszerűnek tűnik, aztán azon kapja magát az ember, hogy már fél órája bámulja a „könnyű" feladványt. Szerencsére akad megoldás a problémára! Ez pedig nem más, mint a gyakorlás, ugyanis minél többet edzed az agyadat, annál könnyebben tudod majd megoldani a rejtvényeket. Kezdődhet is a gyakorlás!

Hol bujkál az eprecske?

Az eper teljesen beleolvad a környezetébe, ezért fontos, hogy tényleg erősen koncentrálj a feladványra. Ne kapkodj, és hagyj magadnak elegendő időt a kis gyümölcs felkutatására! Hajrá!

Készen állsz a megoldásra? Ha szeretnéd még egyszer megnézni a képet, akkor még most megteheted. Sőt, itt egy kis segítség is: keresd az eperlevelet. Na, így könnyebb?

Nézzük a megoldást!

Nagyon elbújt, ugye?

Az eper piros színe miatt ravaszul elbújik a görögdinnye szeletek között, de a jól ismert eperlevél szerencsére felfedi a rejtekhelyét. Megtaláltad? Mennyi időbe telt, míg észrevetted?

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...