Reese Witherspoon főzőműsort indít, amit a színésznő szenvedélye inspirált

Reese Witherspoon színésznő, producer, inspiráló személyiség, aki a járvány alatt indította el Instagramon könyvklubját, az elolvasott regények pedig egy újabb állomáshoz vezettek: Eat the book néven főzőműsort indított a színésznő.

Reese Witherspoon az a híresség, aki minden sikere ellenére megmaradt közvetlennek és barátságosnak, akinek bármikor szívesen lennénk a barátnői, hogy időről időre átugorjunk a csodás konyhájába főzőcskézni és könyvekről beszélgetni. Bár erre a valóságban nincs lehetőség, a járványnak köszönhetően mégis úgy érezhetjük, hogy kicsit közelebb kerültünk a színésznőhöz: Instagramon elindította virtuális könyvklubját, amely most egy újabb fejezethez érkezett, mégpedig egy főzőműsorhoz Reese Witherspoon kedvenceivel!

A Reese's Book Club a KitchenAiddel társult, hogy létrejöjjön az #EatTheBook videósorozat, amelyben a kedvenc #ReesesBookClub kötetek által inspirált ételeket készítik el.

Az epizódokat Christina Milian színész- és énekesnő vezeti, vendégei pedig írók, séfek és mixerek lesznek, akik a Reese's Book Clubban terítékre kerülő könyvekből készítenek ételeket és italokat. Már az is nyilvános, hogy mely négy könyv szerepel biztosan a menün: Jasmine Guillory-tól a Nász-ajánlat, amiből Sandra Bullock főszereplésével film is készült, Tembi Locke From Scratch című regénye, Delia Owens Where the Crawdads Sing című könyve, valamint a The Jetsetters Amanda Wardról.

Az első epizód február 18-án jelent meg, amelyben a Nász-ajánlat által inspirált salsa verde készült el.

A könyvek teljesen különbözőek, ugyanakkor mindben számos gasztronómiai utalás található, így biztosan változatos recepteket sütnek majd ki belőlük. Ezt támasztja alá az is, hogy hányféle ételt láthatunk a beharangozó videóban: ropogós sült csirkét sziruppal megöntözve, tacót paradicsomos salsával, habzó koktélokat, valamint egy étvágygerjesztő tortát. Ehhez a könyvklubhoz gondolkodás nélkül csatlakozunk mi is!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!


Ezek a műsorok is érdekelhetnek:

Forrásunk volt.

Címlapkép

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...