12 izgalmas húsos főfogás, amibe ezúttal karajt sütöttünk

Ha unod a csirkét vagy a pulykát, és gyengéd a disznóhús, akkor szavazz most a karajra! Alakbarát zsírtartalmával diétázó egyének is bevethetik, igazán változatosan elkészítve!

  1. 1.

    Rozmaringos karajszeletek sajtszószban

  2. 2.

    Serpenyőben sült karaj és a tökéletes burgonyapüré

  3. 3.

    Sajtkrémes karaj

  4. 4.

    Juharszirupos-whiskeys sertéskaraj színes, marinált grillzöldségekkel

  5. 5.

    Sajtos-barackos sertéskaraj

  6. 6.

    Egyben sült karaj csiperkegombás raguval

  7. 7.

    Csontos sertéskaraj balzsamos-narancsos glazúrral

  8. 8.

    Sertéskaraj karamellizált hagymával

  9. 9.

    Bakonyi sertéskaraj SPAR konyhájából

  10. 10.

    Sertéskaraj velesült chutneyval

  11. 11.

    Brokkolis sertéskaraj Dubarry módra

  12. 12.

    Fűszeres kolbásszal töltött karaj

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Egyszerű sajttekercs

A vendégségek koronázatlan királynője a hidegtál. Mindenféle húskészítményt, sajtokat és kencéket szervírozhatunk egy tálcán. A sajttekercs egy keveréke ezeknek, hiszen sajt, sonka, ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!