8 gyönyörű recept, amiben a medvehagymáé a legjobb főszereplő díja

A tavasz első (ehető) hírnőke a medvehagyma, buja zöld leveleit érdemes rövid szezonjában mindenbe beletenni, az édességeken kívül, természetesen: mehet salátákba, kencékbe, rakottasokba, egytálételekbe, húsokra, fasírtokba, pestóba, tésztára is! Mutatunk pár gyönyörű, szemnek-szájnak kedves medvehagymás receptet!

Ne tétovázzunk, míg tart a szezon, vegyük elő a medvehagymánkat, amit a piacról/boltból beszereztünk, és haszáljuk bőkezűen, nagyvonalúan, nem törődve a fokhagymásan erőteljes illatokkal és ízekkel! Rakott krumplinak, tarhonyának, krémlevesnek, de leveles tésztának és pestónak is jóláll a tavasz egyik kedvence, a medvehagyma!

Kattints a galériára, és lesd meg aktuális, szépséges, medvehagymás receptgyűjteményünket:

Ha tovább inspirálódnál a receptek közt:

Medvehagymás zsírban sült hús

Korábban már bemutattam nektek, hogy a medvehagymából milyen isteni mangalicazsíros kencét lehet készíteni, ami nemcsak friss kenyéren, de húsok sütésekor is bátran felhasználható. ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több tavaszi ötlet:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...