31 étel, ami májusban kizárólag arra vár, hogy elkészítsd

A májusról az a hír járja, hogy a legszebb hónap az évben, tegyük hát még szebbé olyan szezonális alapanyagokkal illetve belőlük főzött-sütött ételekkel, melyek mindenkit levesznek majd a lábáról.

  1. 1.

    Epres kesusajttorta

  2. 2.

    Tavaszi rakott spárga

  3. 3.

    Rebarbaralekvár

  4. 4.

    Mángolddal töltött lepénykenyér

  5. 5.

    Parmezánkrémes spárgarizottó

  6. 6.

    Rebarbarás vaníliapuding

  7. 7.

    Zsenge zöldborsópesztó

  8. 8.

    Sütőben sült brokkolifasírt

  9. 9.

    Egyszerű karalábéfőzelék

  10. 10.

    Klasszikus májgombócleves

  11. 11.

    10 perces spenótos gnocchi

  12. 12.

    Bodzavirág bundába bújtatva

  13. 13.

    Rántott spárga zöldfűszeres aiolival

  14. 14.

    Gong bao csirke

  15. 15.

    Sóskás lencseropogós

  16. 16.

    Citromos karalábéleves

  17. 17.

    Sültspárga-krémleves

  18. 18.

    30 perces epres lepény

  19. 19.

    Gözleme – spenóttal-fetával töltött török lepény

  20. 20.

    Muffin bodzavirággal

  21. 21.

    Spárgás-baconös tészta

  22. 22.

    Lengyel sóskaleves zöldségekkel és tojással

  23. 23.

    Nyárias újkrumplifőzelék

  24. 24.

    Epres-rozés kocka

  25. 25.

    Tavaszi spárga buggyantott tojással és hollandi mártással

  26. 26.

    Olasz paradicsomszószos hal (Pesce in umido)

  27. 27.

    Roppanós csirkeszárny

  28. 28.

    Chilis udon carbonara

  29. 29.

    Sült karfiolos leves

  30. 30.

    Rakott cukkini darált hússal

  31. 31.

    Hideg lazac és fűszeres újburgonya kapros joghurttal és paprikaolajjal

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...