A rántott sajt az egyik legkedveltebb fogás, ami egyszerűnek tűnik, de gyakran okoz bosszúságot a konyhában: kifolyik a sajt, túl zsíros lesz vagy éppen nem elég ropogós a panír. Egy tapasztalt séf most megosztotta a titkait, amelyekkel mindig tökéletes lesz ez a klasszikus étel. Legyen szó a megfelelő sajtválasztásról, a panírozás technikájáról vagy a sütés fortélyairól, ez az útmutató garantáltan segít abban, hogy a rántott sajt minden alkalommal sikerüljön!
Talán számodra sem ismeretlen a TikTokon népszerű Bálint, aki az utcán szólít meg embereket, hogy a kedvenc gyerekkori ételeikről érdeklődjön, majd egy óra alatt elkészítse nekik. Nemrégiben valakinek rántott sajtot főzött, és a videójában megosztotta, hogyan lehet tökéletesen elkészíteni ezt az ételt.
Az első és legfontosabb lépés, hogy jó minőségű sajtot válasszunk.
A második, kevésbé ismert tipp, hogy a panírozott sajtot sütés előtt rövid időre tegyük a fagyasztóba. Emellett ügyeljünk arra is, hogy az olajat 180 fokra melegítsük fel. Ha ezeket a tanácsokat betartjuk, garantáltan isteni rántott sajtot élvezhetünk majd!
Még több szuper tipp itt:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!