8 egészen izgi húsétel a sima rántott szeleten túl

Gesztenyés marhasült, cukkinis karaj, párolt marha, szilvás kacsamell, minden van itt, amit még a legnagyobb húsevők is megcsodálnak!

  1. 1.

    Karaj cukkinis bundában sütve

  2. 2.

    Aszalt szilvás kacsamell

  3. 3.

    Tejszínes-újhagymás csirkefalatok

  4. 4.

    Metélőhagymás krumpligombócok borsikafüves, chilis csirkefasírtokkal

  5. 5.

    Lecsós csirkemell Sziámi módra

  6. 6.

    Tejszínes pulykacomb

  7. 7.

    Párolt marha zsemlyepofésznivel

  8. 8.

    Marhasült gesztenyés töltelékkel

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek