Rántott csirkét rendelt az anyuka, a panír alatt egészen meglepő dolgot talált

„Mi baja lehet ennek a rántott húsnak?” – kérdezte magától az anyuka, amikor akárhogy is próbálta, sehogy sem tudta szétvágni a kisfiának rendelt ételt. A panír alatt egészen váratlan dolog fogadta a fiatal nőt.

A Fülöp-szigeteken élő Alique Perez kisfiának rendelt rántott húst egy jó hírű, Taguig városában található étteremből, a házhoz szállított étel azonban nem várt dolgot rejtett. Az édesanya eredetileg kisfiának rendelt egy szelet rántott húst a Jollibee nevű gyorsétterem-lánctól, a kiérkezett étel azonban már első ránézésre is furcsa volt - derül ki a 24.hu cikkéből.

A nő kisfiának szerette volna felvágni kisebb szeletekre a húst, a rántott szelet azonban sehogy sem akarta megadni magát. A nő ezek után kézzel kezdte el tépni az ételnek kinéző, panírba burkolt tárgyat, ami nem volt más, mint egy apró kék törülköző.

Eddig tényleg azt gondoltam, hogy csak kitalációk a posztok, amikben emberek a rendelésükben talált furcsa dolgok miatt panaszkodnak, de most már tudom, hogy ilyenek tényleg megtörténnek

írta Facebook-oldalán a Fülöp-szigeteken élő Alique.

A törülközőt kirántó gyorséttermet azóta ideiglenesen bezárták, ugyanis mint kiderült, az étterem néhány dolgozója eltért a Jollibee megszokott ételkészítési folyamatától.


Ezek a hírek is érdekelhetnek:

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...