Rangos díjat nyert a Nosalty új applikációja

Novemberben jelent meg a Nosalty alkalmazása, amivel máris elnyertük az Év Applikációja kategória különdíját. 

Böngéssz az ország legnagyobb receptadatbázisában, állítsd össze a bevásárlólistád, kövesd a receptet érintés nélküli főzőmódban, vagy találd meg az igazit a játékos „kajacsúszka” segítségével: csak néhány példa a Nosalty új alkalmazásának díjnyertes funkciói közül.

„A Nosalty 2008-ban garázsblogként indult, 2012 májusa óta pedig a Magyarország piacvezető recept- és gasztromagazinja. A legnagyobb kihívást az jelenti, hogy szerethetők maradjunk azok számára is, akik közel egy évtizede kötelezték el magukat mellettünk, illetve naprakészek és előremutatók legyünk azok szemében is, akik most kóstolnak bele a főzés és gasztronómia világába” – mondta el Hering András, a magazin főszerkesztője.

„Olvasóink nagy része mobileszközről fogyasztja a tartalmainkat, ezért jelentkeztünk új alkalmazásunkkal: a fejlesztés során a funkcionalitásra helyeztük a hangsúlyt, hogy megkönnyítsük a felhasználók számára a sütés-főzés folyamatát.”- tette hozzá a Nosalty brand managere, Krankovics Béla.

A „Mit egyek ma?” funkcióval receptet választhatsz, interaktív bevásárlólistát is készíthetsz, az érintés nélkül lapozható főzőmóddal pedig elkerülheted, hogy zsíros kézzel kelljen a mobilodhoz nyúlni. A „kajacsúszka” segítségével játékos módon, az adott étel jobbra vagy balra húzásával dönthetsz, mit ennél és főznél szívesen és mit nem.

A jelenleg nyolc izgalmas funkciót kínáló és folyamatosan bővülő gasztro-alkalmazást a Magyar Marketing Szövetség már indulása pillanatában az Év Applikációja kategória különdíjával tüntette ki.

A Nosalty applikációja letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházából.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...