10 rakott zöldség, melynek rétegeit tejföl teszi szaftossá

Szinte bármelyik kedvenc zöldségünket megrakhatjuk, szép, egymást követő rétegekben, rizzsel, darált hússal és persze jó sok tejföllel. Csak így lesz ám szaftos az a rakott zöldség!

A kel, a karfiol, a brokkoli vagy a zöldbab mind adhatja alapját egy kiváló rakott zöldségnek. Főleg nyáron, amikor amúgy is jobban esik egy könnyedebb, inkább zöldségben, semmint húsban gazdag fogás ebédre. Használjuk fel hát a szezonális kedvenceket az alábbi rakott zöldségek egyikéhez!

  1. 1.

    Prézlis karfiol egyszerűen

  2. 2.

    Rakott kelkáposzta

  3. 3.

    Gyors rakott brokkoli

  4. 4.

    Szaftos rakott kel

  5. 5.

    Egyszerű rakott karfiol

  6. 6.

    Rakott krumpli rácosan

  7. 7.

    Rakott krumpli nyers krumpliból

  8. 8.

    Brassói rakott káposzta

  9. 9.

    Könnyű rakott kel

  10. 10.

    Szaftos rakott zöldbab

Még több rakott zöldség itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

A 3 legegyszerűbb pizzatészta receptje Nápolytól New Yorkig

Nem is csak azért szoktak rá sokan a házi pizzakészítésre, mert manapság egy vagyonba kerül elmenni a legközelebbi olasz étterembe, hanem azért is, mert a próbálkozások során talán egyre többen ráébredtek két dologra. Nevesen, hogy a házi pizzasütés abszolút nem bonyolult, másrészt, hogy meglepően autentikus eredményt lehet elérni akár a saját konyhánkban is. Persze ehhez kell némi tanulás, egy marék tipp, no, meg persze egy megbízható recept. Ez utóbbi kettővel szerencsére az alábbi cikk is szolgálhat, a gyakorlást már mindenkinek magának kell elvégeznie.

Lakos Benedek

További cikkek