7 laktató rakott kel, amivel úgy tele leszel, mint a duda

A következőkben rendkívül laktató és kiadós rakottkel-receptek következnek, ezért csak az folytassa az olvasást, aki nagyon éhes.

Lehet, hogy kiskorunkban még nem szerettük annyira a rakott kelt, ám manapság már mindannyian úgy gondolunk rá, mint egy laktató, minden jóval megpakolt fogásra. Lesz itt többek között sajtos és extrán húsos verzió is. Neked melyik lesz a kedvenc rakott kel recepted?

  1. 1.

    Szaftos rakott kel

  2. 2.

    Rakott kel Vivkó konyhájából

  3. 3.

    Kelkáposztával és pörkölttel rakott penne

  4. 4.

    Rakott kel sok sajttal

  5. 5.

    Rakott kelkáposzta

  6. 6.

    Rakott kelkáposzta 4. - több húsos

  7. 7.

    Krémes rakott kel

Még több rakott kel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...