12 karfiolos recept, ami még a finnyásokat is meggyőzi

Ez a toplista most azoknak szól, akik nem rajonganak a karfiolért: olyan formákban prezentáljuk a zöldséget, amelyek láttára még ők sem tudnak majd ellenállni neki. Kihívás elfogadva?

  1. 1.

    Csőben sült gombás zöldségek

  2. 2.

    Egyszerű rakott karfiol

  3. 3.

    Szójaszószos-csirkés sült karfiolrizs

  4. 4.

    Egészben sült karfiol

  5. 5.

    Csirkemelles rakott karfiol őzgerincben

  6. 6.

    Húsgombóccal rakott karfiol

  7. 7.

    Sült karfiol tahiniszósszal

  8. 8.

    Karfiolos tekercs

  9. 9.

    Karfiolropogós

  10. 10.

    Sajtkrémes karfioltekercs

  11. 11.

    Vegán karfiolkrémleves pirított shiitake gombával

  12. 12.

    Ropogós rántott karfiollal pakolt taco

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...