6 kiadós rakott káposzta, mely többször melegítve a legfinomabb

Való igaz, hogy a laktató rakott káposzta nem tartozik a gyors ételek közé, ezért inkább a ráérősebb napokra tervezd be az elkészítését.

Mi elsősorban azért imádjuk a laktató rakott káposztát, mert elkészítve több napig is eláll a hűtőben. Arról nem is beszélve, hogy csupán 4 egyszerű összetevőre van hozzá szükséged, hiszen ezt a kiadós ételt a szaftos savanyú káposzta, a tökéletesre főtt rizs, az ínycsiklandozó főtt darált hús és a krémes tejföl kombinációja teszi igazán ízletessé. Te miként szoktad elkészíteni a rakott káposztát?

  1. 1.

    Rakott savanyú káposzta

  2. 2.

    Kolozsvári rakott káposzta Iluskától

  3. 3.

    Pulykahúsos rakott káposzta

  4. 4.

    Nyuszikutya rakott káposztája

  5. 5.

    Rakott savanyú káposzta sertéscombbal és baconnel

  6. 6.

    Húsos-rakott káposzta 6. - rizs nélkül

Még több rakott káposzta itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...