11 rakott cukkini, amiből több napra is futja majd

Készüljön rakott cukkini ebédre, mert szeretjük, mert húsosan és mentesen is megállja a helyét, mert ropogós a teteje, és mert szaftos a közepe, no meg persze azért is, mert megúszhatjuk vele több napra előre a főzést. Kell ennél több?

A rakott cukkini bármikor egy valid ebédopció: szerencsére a zsenge zöldséget bármikor be tudjuk szerezni (gyakran egész jutányos áron), mellé pedig már csak néhány egyszer hozzávaló szükséges, hogy megszülethessen az éppen aktuális rakott cukkini. Hogy éppen húsos, sajtos, vegetáriánus vagy más izgalmas verzió lesz, azt mindenki maga döntheti el.

  1. 1.

    Rakott cukkini darált hússal

  2. 2.

    Húsmentes cukkinilasagne szaftosan

  3. 3.

    Cukkinilasagne

  4. 4.

    Zöldségekkel rakott rizs gazdagon

  5. 5.

    Sajtos rakott zöldségek lecsókrém-mártással

  6. 6.

    Legegyszerűbb paradicsomos rakott cukkini

  7. 7.

    Ratatouille, azaz francia lecsó

  8. 8.

    Rakott cukkini hús nélkül

  9. 9.

    Kuszkuszos zöldség sütőben sülve

  10. 10.

    Húsos-paradicsomos rakott cukkini

  11. 11.

    Cukkinimuszaka

Még több rakott cukkini itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...