8 mennyei, sűrű szószban bugyogó csirkeragu, amivel feldobhatod a borús napokat

Ragut szinte bármiből lehet készíteni: ha a megfelelő húsok, zöldségek, fűszerek és szószok összetalálkoznak, igazán mennyei ebédet vagy vacsorát tálalhatunk, ami után mindenki mind a 10 ujját megnyalja majd.

  1. 1.

    Krémsajtos csirkemell spenóttal és póréhagymával

  2. 2.

    Tárkonyos csirkeragu

  3. 3.

    Barbár csirke

  4. 4.

    Paradicsomos babos csirke

  5. 5.

    Gyömbéres csirkeragu

  6. 6.

    Gyöngyhagymás-gombás csirkeragu

  7. 7.

    Kelkáposztás paradicsomos csirkeragu gerslivel

  8. 8.

    Spenótcurry csirkével

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...