Ezért nem magyar fogásokat eszik Rácz Jenő idén karácsonykor

Közeledik a karácsony, Rácz Jenő idén azonban nem valószínű, hogy töltött káposztával és halászlével ünnepel majd, a séf ugyanis egy különleges helyen nyaral feleségével.

Egyre többen vannak, akik a zord, hideg telet hátrahagyva inkább egy meleg, napsütötte tengerparton ünneplik meg a karácsonyt. Idén úgy tűnik, Rácz Jenő és felesége, Dóra is a nyarat választották, a pár ugyanis a mexikói Cancunból jelentkezett be Instagram-oldalán.

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra már az aranyvasárnapot is a tengerparton töltötték, a friss házaspár pedig úgy tűnik, végre tényleg ki tudják pihenni az elmúlt év fáradalmait. Rácz Jenő tavasszal nyitotta meg saját éttermét, a Rumourt (ide kattintva megnézhetitek az étteremről készült videónkat is) a rengeteg éttermi munka és forgatás után pedig úgy tűnik, végre elérkezett az idő a pihenésre.

Azt egyelőre nem tudni, meddig marad a házaspár a Mexikói-öböl egyik legszebb helyén, nem kizárt azonban, hogy az ünnepekkor Dóra és Jenő nem a klasszikus töltött káposzta ízeit, hanem sokkal inkább a friss trópusi gyümölcsök ízét és a mexikói konyha különlegességeit élvezik majd.

Fekete mole

Mexikó híres szósza. Négy fő típusa van, a sárga, zöld, pueblai és a fekete, ami Oaxaca államból van. Minden háznál máshogy készítik, én igyekeztem egy olyan receptet találni, ami a ...

Tex-Mex kukorica-krémleves

Ez a krémes és tartalmas Tex-Mex kukoricakrémleves igazi bűnös élvezet: van benne jó adag sajt, krémes tejszín és egy kevés római kömény is. A szuper ízélményt ezek mellett a ...


Ezeket is olvasd el!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...