Rácz Jenő éttermét is elérte a rezsiválság

Pörög Rácz Jenő séf élete, az egyszer biztos. Ezúttal új, nagyszabású karrierálmát osztotta meg követőivel, de az is kiderült, mennyivel emelte a rezsiválság miatt étterme árait.

A Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő ma már – rengeteg tévés szereplése mellett – saját éttermet vezet, apuka lett, sőt, nemrég még térdét és megműtötték, ennek ellenére további nagyszabású terveket sző.

Nagyszabású tervéről beszélt Rácz Jenő

Bestnek adott interjújából kiderült, hogy komolyan gondolkodik a külföldi karrieren is:

Mennyire klassz lenne felépíteni és befuttatni egy éttermet a világ egy másik pontján… Ezen dolgozom most

– mesélte.

Jenő kiemeli, hogy saját megfeszített munkája nem lett volna elég ahhoz, hogy elérje céljait: csapatának is rengeteget köszönhet, velük együtt alkot egy egységet.

„A kollégáimon kívül van még egy jó pénzügyesem, egy marketingesem, és körülbelül még tíz fő, akik a háttérországot jelentik."

Az interjúból az is kiderült, hogy a válság, a rezsiemelkedés és az általános gazdasági helyzet miatt a Rumour étteremben is emelniük kellett: hogy elkerüljék a veszteséget, 10 százalékkal növekedtek áraik.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Nosalty


Még több aktualitás:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...