Őszintén beszélt fogyásáról Rácz Jenő

Rácz Jenő 13 kilót adott le, mely egyáltalán nem kis teljesítmény. Most őszintén beszélt arról, mit érez súlyvesztésével kapcsolatban.

Rácz Jenő még 2021-ben kérte Schobert Norbi segítségét, hogy esküvőjére leadja súlyfeleslegét. A nagy napon valóban fantasztikusan nézett ki, azonban visszamásztak rá a kilók, a végén már 91-et mutatott a mérleg nyelve.

A sztárszakács újra diétázni kezdett, személyi edzőt fogadott, aminek meglett az eredménye, hiszen február óta 13 kilót sikerült fogynia.

A rengeteg edzésnek, az odafigyelésnek köszönhetem, hogy eltűnt a pocakom, amit ugyan még mindig nehezen hiszek el. Belenézek a tükörbe, és meglep, ki ez a sportos fazon, aki visszanéz rám

 - mesélte a Best magazinnak.

Rácz Jenő elárulta, hogy az esküvő előtti időszakban sokkal szigorúbb volt az ételek tekintetében, mint ezúttal. Most simán repetázott a liszttel berántott borsófőzelékből, viszont tudja, hogy az elfogyasztott kalóriamennyiséget utána le kell dolgoznia.

Persze, ha két óra kőkemény edzés után letennének elém egy tálca krémest, nem falnám be, az egóm nem engedné.

Forrásunk volt.


További aktuális híreink:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...