Ilyen vezetőnek tartja magát Rácz Jenő

A sztárséf étterme minden este háromszor megtelik. A Rumour nem is mehetne jobban.

Rácz Jenő étterme, a Rumour sikert sikerre halmoz. Egy évvel a nyitás után már megszerezte első Michelin-csillagát, ennek ellenére a sztárséfet egyáltalán nem a díjak motiválták, amikor megnyitotta helyét. Szerint a csillag igazából egy olyan pecsét, mely garantálja, hogy az adott vendéglátóegységben nem fogsz rosszat enni.

Rácz Jenő úgy gondolja, nagyon igazságos vezető, aki kihozza a maximumot az embereiből.

Azoknak, akik meg tudnak felelni ennek a rendszernek, a csillagokat is lehozom

– mondta az rtl.hu-nak.

Persze nála is akadnak olyan helyzetek, amikor elpattan a húr, de emberek dolgoznak nála, nem pedig robotok, szóval ez benne van.

Éttermében ma már nemcsak az ételek kitalálására kell időt szánnia, hiszen a socialmedia-felületek is nagy hangsúlyt kapnak, ugyanakkor egyáltalán nem panaszkodhat. Ez meglátszik a foglalásaikon is, hiszen hatalmas az érdeklődés az étterme iránt, minden este tripla teltházuk van.

Semmilyen változtatást nem kívánok, csak azt, hogy menjen így tovább

– mesélte a séf.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Instagram


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Brownie-toboz sütés néklül

Tobozsütit ilyen módon még biztosan nem készítettél, próbáld ki ezt az egészségesebb verziót most egy zöldség bevonásával - lehet, hogy plusz édesítést sem kíván!

Bejgli fatörzs

Gyorsan összedobható karácsonyi desszert, ízlés szerint arany, ezüst cukorgyöngyökkel, marcipán tobozzal, apró mézeskalácsfigurákkal még ünnepibbé varázsolhatjuk.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...