Ez Rácz Jenő véleménye a fiatal munkavállalókról

Nem túl jó a véleménye a Z-generációs munkavállalókról.

Az RTL ismét megkérdezett néhány hazai hírességet arról, milyen munkával kerestek pénz kamaszkorukban. Rácz Jenő is köztük volt, aki elmondta, hogy 14 évesen állt először munkába a Régi posta utcai McDonald’s konyháján.

Ez a véleménye a fiatal munkavállalókról Rácz Jenőnek

Rácz Jenő elmondta, hogy szülei generációja és a tanárai rengeteget tanítottak neki a munkabírásról, azonban úgy gondolja, a mai fiatalok már nem rendelkeznek a munka iránti alázattal és a professzionalitásra való törekvéssel.

A mostani generáció gyakorlatilag használhatatlan. A tapasztalataim alapján a Z-generációs munkavállalók között rengeteg az olyan fiatal, akik kemény munka nélkül akarnak minél több pénzt keresni és sikeressé válni, de a valóságban ez nem így megy. Ez egy generációs hiba szerintem.

A séf hozzátette, hogy a sikerhez és a profizmushoz elengedhetetlen a szorgalom, a kemény munka és az alázat. Szerinte remek lehetőség a diákok számára a nyári munka, hiszen ezáltal megtanulhatják a fiatalok, hogy a pénzt és a sikert nem ingyen osztogatják

Forrásunk volt.


Még több Rácz Jenőről:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...