Kórházba került Rácz Jenő, komoly sérülést szenvedett

Sajnos Rácz Jenő is erősíti azok táborát, akik megsérültek a Sztárbox műsorában.

Hétvégén lezajlott Molnár Áron és Rácz Jenő döntő mérkőzése a Sztárbox műsorában, ahol a színész az első ütések egyikével hatalmasat mért ellenfelére, Rácz Jenő a földre is került miatta, melyből szinte fel sem tudott állni. Ezután jött a következő brutális ütés, mely után a sztárséf edzője bedobta a törölközőt.

Mint kiderült, a séf komoly sérüléseket szenvedett a meccs alatt, mellyel szerdán fordult orvoshoz.

Most jöttem ki nemrég a kórházból… Sajnos vasárnap komolyabban megsérültem. Részt vettem egy MR, CT, szemészeti és fül-orr-gége-vizsgálaton, ahol sajnos azt mutatták ki, hogy az arccsontom eltört, és az egyik ideg leszakadt a helyéről… az utóbbira lettem figyelmes, hogy valami nem oké… A meccs napja sajnos nem volt életem legszerencsésebb napja, mert az első ütés, amit bekaptam, az elég gyorsan eldöntötte a dolgok kimenetelét. A jobb oldali szemem látása pár másodpercre elment, aztán szép lassan vibrálva visszajött. Sajnos ettől megtorpantam, a mozgáskoordinációt elveszítettem és már éreztem, hogy ez a mérkőzés sajnos elment…

– írta bejegyzésében.

„Viszont sajnos holnap derül csak ki, hogy műteni kell-e a szem alatti ideget. Azért viszont hálás vagyok, hogy az edzőm, Dobi Zsolti bedobta azt a bizonyos törölközőt. Megmentett egy nagyon nagy sérüléstől, amiért örökké hálás leszek!"

Jenő a poszt végén még hozzátette, hogy a sérülésekért nem hibáztat senkit, mivel egy bokszmérkőzésen az ilyesmi benne van a „pakliban”.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...