Kórházba került Rácz Jenő, komoly sérülést szenvedett

Sajnos Rácz Jenő is erősíti azok táborát, akik megsérültek a Sztárbox műsorában.

Hétvégén lezajlott Molnár Áron és Rácz Jenő döntő mérkőzése a Sztárbox műsorában, ahol a színész az első ütések egyikével hatalmasat mért ellenfelére, Rácz Jenő a földre is került miatta, melyből szinte fel sem tudott állni. Ezután jött a következő brutális ütés, mely után a sztárséf edzője bedobta a törölközőt.

Mint kiderült, a séf komoly sérüléseket szenvedett a meccs alatt, mellyel szerdán fordult orvoshoz.

Most jöttem ki nemrég a kórházból… Sajnos vasárnap komolyabban megsérültem. Részt vettem egy MR, CT, szemészeti és fül-orr-gége-vizsgálaton, ahol sajnos azt mutatták ki, hogy az arccsontom eltört, és az egyik ideg leszakadt a helyéről… az utóbbira lettem figyelmes, hogy valami nem oké… A meccs napja sajnos nem volt életem legszerencsésebb napja, mert az első ütés, amit bekaptam, az elég gyorsan eldöntötte a dolgok kimenetelét. A jobb oldali szemem látása pár másodpercre elment, aztán szép lassan vibrálva visszajött. Sajnos ettől megtorpantam, a mozgáskoordinációt elveszítettem és már éreztem, hogy ez a mérkőzés sajnos elment…

– írta bejegyzésében.

„Viszont sajnos holnap derül csak ki, hogy műteni kell-e a szem alatti ideget. Azért viszont hálás vagyok, hogy az edzőm, Dobi Zsolti bedobta azt a bizonyos törölközőt. Megmentett egy nagyon nagy sérüléstől, amiért örökké hálás leszek!"

Jenő a poszt végén még hozzátette, hogy a sérülésekért nem hibáztat senkit, mivel egy bokszmérkőzésen az ilyesmi benne van a „pakliban”.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...